Stage voor mannen

 
Zonsverduistering
Alchemist foto.png

Voel je de behoefte om je terug te trekken?

Wil je je bezinnen over de professionele richting die je uit gaat?

Heb je nood aan stilte en rust om je te herbronnen?

 

 

 

 

Het eerste deel van de stage is erop gericht om te observeren of er nog dingen zijn die je naar het verleden trekken. Op de overgang naar een nieuw zonnejaar vliegen we over het voorbije jaar.

Heb je nog zaken af te ronden?

Wat moet je nog doen om het jaar echt te kunnen loslaten? 

In een ruimer plaatje komt dat neer op het opschonen van je verleden. Ben je niet in het reine met dat verleden, dan zal je nooit de rust vinden in het hier en nu. Er is de mogelijkheid om te kijken naar die stukken die je belemmeren om verder te evolueren. Om je hierbij te begeleiden zijn er oefeningen, meditaties en groepsmomenten. Daar kan je delen hoe je proces verloopt en samen met de andere mannen kijken waar je tegenaan botst. Je hebt je eigen proces zelf te doen, maar je bent niet alleen.

We leren van elkaar en moedigen elkaar aan.

Om het proces van creatie optimaal te ondersteunen, is er tijdens deze stage veel aandacht voor ons lichaam. Daarom zijn er vers geperste groentensappen voorzien, momenten van vasten, purges, en levend voedsel.

Vervolgens ga je op de kortste dag van het jaar binnen in de stilte van het moment. Het vormt een nulpunt in het jaar om je te verbinden met jezelf. Je sluit je af van de buitenwereld en duikt je innerlijke wereld in. Je gaat voorbij aan de mentale analyse en kijkt wat er zich aandient uit de diepte van je bewustzijn. 

In die stilte maak je contact met je ziel. 

Hoe wil jouw ziel zich manifesteren?

Wat zijn de thema's waarmee je aan de slag wil gaan?

In het derde deel van de stage zakken we terug in de materie door concrete doelen te formuleren voor het komende jaar. Dit kan zowel persoonlijk zijn als professioneel. Je stemt je kompas af op de richting van je ziel. Je persoonlijke plan vormt de leidraad voor de toekomst.

Tijdens de Alchemist stage breng je een groot deel van de tijd alleen door in stilte terwijl je werkt aan jouw persoonlijke thema's. 

Naast de groepsmomenten is er altijd de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding als je daar in je proces behoefte aan hebt. 

Word alchemist van je eigen leven

19-23 december 2021

Alchemist stage.jpg

De winterwende gaat door in Centrum Koningsteen te Kapelle-Op-Den-Bos, in Belgie. Een prachtige ecologische plek voor bezinning, midden in de natuur, met vele verrassende hoekjes in het park.

Foto 27-09-20 om 23.26.jpg
Foto 27-09-20 om 23.27.jpg

Elke deelnemer van max. 10, overnacht in een éénpersoonskamer met eigen badkamer. Dat geeft het nodige comfort tijdens de purges.

Alchemist.jpg

De prijs voor deze stage bedraagt 750€, incl. BTW. 

Hier is het verblijf inbegrepen met overnachting in éénpersoonskamers, 1 liter vers groentensap per dag, fruit, alle maaltijden met (biologisch) levend voedsel en de begleiding van de stage.

Winterwende stage-Alchemist, is een onderdeel van het programma

"De roep van de wolf". Ontdek meer!

Bergstage_Alchemyofsparks_edited.jpg

"Ik heb tijdens deze winterwende echt iets kunnen afronden. Ik ben er achter gekomen dat ik voortdurend op zoek ben naar veiligheid buiten mezelf. Mijn moeder, mijn werk, mijn relatie. Eindelijk heb ik contact kunnen maken met een veiligheid in mezelf. Daardoor kan ik dat oude programma sluiten en het nieuwe jaar beginnen op een andere basis. Dat brengt mij een diepe rust."

E.V.