top of page

Opleiding Karmische Transformatiecoach

MODULE 

Manuele karmische activatie

Foto 31-08-21 om 19_edited.jpg

datum en locatie nog te bepalen

Het lichaam als poort naar bewustzijn

Het fysieke lichaam is een verdichting van energie. Einstein legde het verband tussen energie en materie al vast in zijn gekende formule E = m x c2. Dat betekent dat een beetje materie een gigantisch grote hoeveelheid energie vertegenwoordigt. Eigenlijk is dat de basis van lichaamswerk: de signalen van het lichaam gebruiken als een poort naar energetische dimensies. Het voordeel van die signalen is dat ze minder door het verstand bestuurd worden dan bijvoorbeeld de woorden die iemand uitspreekt. Daarom zijn ze meestal authentieker en kunnen ze ons meer leren over de echte toestand van die persoon. Als je iemand met het hoofd naar beneden ziet lopen, dan hoef je niet te vragen hoe het gaat. Je ziet het al nog voor die persoon iets zegt. Het lichaam is het resultaat van ons volledige karmische pakket. Bij het incarneren wordt ons bewustzijn in een lichaam gepropt. Massa’s energie en bewustzijn in dat kleine menselijke lichaam, het is op zich bijna een onmogelijke opdracht. Maar we hebben het overleefd en kunnen er nu mee aan de slag. Alle informatie die we vergaard hebben gedurende al die levens, alle indrukken en ervaringen van onze voorouders, worden gecodeerd in ons DNA dat zich bij elke celdeling kopieert. Zo wordt dat karmische pakket doorgegeven doorheen generaties en aangevuld of getransformeerd bij elke incarnatie.

Manuele activatie

In één pijnpunt van het lichaam zit een enorme hoeveelheid informatie.

Via manuele activatie ga je die informatie activeren met de handen, je brengt ze in in beweging. Je legt letterlijk de vinger op de pijnlijke plek. 

Je leert de technieken om efficiënt ladingen te activeren met respect voor het eigen ritme van je cliënt. Door je bewustzijn te verruimen, zal je gevoeligheid voor onbewuste lichaamstaal aanzienlijk toenemen.

Door je te verbinden met de informatie die het lichaam vrijgeeft, leer je de mentale omwegen te omzeilen en je cliënt heel efficiënt naar dieper oorzaken van symptomen te brengen.

Ethiek

Je cliënten fysiek aanraken vraagt speciale aandacht voor ethiek en deonthologie. Tijdens deze module wordt daar dan ook uitgebreid aandacht aan besteed. Je leert duidelijk verwoorden hoe je respectvol te werk gaat om een doorbraak in hun karmisch programma te bevorderen. 

Foto 31-08-21 om 19_edited.jpg
bottom of page