top of page

Opleiding Karmische Transformatiecoach

MODULE 

Transformerend ademwerk

Foto 31-08-21 om 19_edited.jpg

datum en locatie nog te bepalen

Geblokkeerde ademhaling

Het chronisch inhouden van de adem is een onderdeel van het beschermingsmechanisme tegen karmische blessures. Als het spannend wordt, houden we de adem in. 

Wil je een cliënt van het mentale naar het cellulaire geheugen begeleiden, dan heb je dat vluchtsysteem om te draaien. De adem inhouden laat toe om te overleven door te vluchten in mentale analyse. Intensiever ademen laat toe om opnieuw contact te maken met onderdrukte emoties en herinneringen.

Structuur van ademsessies

Tijdens deze module leer je een intensieve ademsessie te begeleiden. Het algemene verloop en de verschillende fasen worden in detail uitgelegd en uitgewerkt. 

Je leert de verschillende domeinen herkennen van de karmische knopen: post-, peri- of prenataal. De geboorte is een sleutelmoment voor een incarnatie. Karmische thema's worden gedurende de negen maanden van de zwangerschap in een lichaam geprint. Het moment van de geboorte is de stempel op dat werk en ontzettend belangrijk voor het verdere leven. De geboorte is een groot energetisch kluwen en wordt meestal als traumatisch ervaren. Die pijnlijke herinneringen blijven doorleven in het onderbewustzijn en herhalen zich gedurende de levensloop. Via intensief ademen kan je toegang krijgen tot dat energetische kluwen. Diep verankerde patronen worden ermee blootgelegd en komen naar de oppervlakte van het bewustzijn om getransformeerd te worden.

Kanaliseren van geblokkeerde emoties

Intensief ademen is een ontzettend krachtige manier om karmische ladingen te activeren en ze tegelijk te kanaliseren. Wat jaren vast zat, kan in beweging komen.

Je oefent in het begeleiden van die ontladingen  en helpt je cliënten hun nieuwe bewustzijn te vertalen naar concrete acties in hun dagelijks leven. 

Foto 31-08-21 om 19_edited.jpg
bottom of page