Individuele begeleiding

 

Individuele begeleiding

Na het intake gesprek  beginnen meeste mensen hun traject met een individuele sessie. Daarin wordt gekeken naar de staat van jouw energetisch systeem en wat het nodig heeft. Karmische thema's tonen zich steeds via symptomen die we als onprettig ervaren. Dat kunnen bijvoorbeeld fysieke ongemakken zijn of conflicten. Vanuit een karmische knoop ontstaat er een kettingreactie van symptomen. Tijdens een individuele sessie volgen we die ketting in de richting van de oorzaak. Daarvoor moeten we van het denken naar het voelen. Het denken legt namelijk een sluier over het bewustzijn. Willen we ons bewustzijn verruimen, dan moeten we in contact komen met het gevoel. 

Een fundamentele sleutel die we daarbij gebruiken tijdens de sessies, is de ademhaling. Vinden we iets spannend, dan houden we de adem in. Willen we in contact komen met die onderliggende angsten, dan zullen we logischerwijs dieper moeten ademen. We werken met wat er zich aandient aan de grens van het bewustzijn. 

Om meer inzicht te krijgen in blokkades wordt eveneens gewerkt met energetische opstellingen. Via deze techniek worden onbewuste patronen uitvergroot in een opstelling om doorvoeld te worden. Indien nodig worden via aanraking het celgeheugen in pijnpunten geactiveerd. Spanningen die we fysiek opgeslagen hebben, kunnen op die manier vrijkomen. 

Je lichaam geeft altijd aan tot waar het een sprong in bewustzijn kan volgen. Dat tempo dient gerespecteerd te worden. Het heeft geen enkele zin om een doorbraak te willen forceren. Dat zal achteraf enkel nog meer weerstanden oproepen.

Waar?
Alchemy of Sparks
Tenbroekstraat 56
Sint-Genesius-Rode
1640
Duur?
1,5 uur
Prijs?
120 euro
 via videocall
45 min
75 euro

"Ik deed aan sentimentele boekhouding in relaties. Alles was berekend en voorwaardelijk want ik had nooit anders gekend. Daardoor creëerde ik mijn eigen gevangenis. Ik heb onvoorwaardelijke liefde mogen ontdekken. In de eerste plaats voor mezelf. Ik had dit wel al gelezen in boeken, maar nu ervaar ik het zelf, ik voel het in mijn cellen. Wat een vrijheid!"

Lees