top of page

Alchemie van de ziel

gids voor karmische transformaties

Heb je al een hele tijd dezelfde fysieke klachten? Of zit je emotioneel in de knoop? Helpen de behandelingen tijdelijk maar komen de symptomen toch weer terug? Dan ligt de oorsprong van die klachten wellicht in een energetisch onevenwicht waar je nog geen zicht op hebt. 

Oude wonden of trauma’s worden namelijk vastgehouden in je onderbewustzijn, vanwaar ze signalen sturen met de dringende vraag om ernaar te luisteren. Doe je dat niet, dan blijft de pijn aanhouden. Je zult dus in de diepere lagen van je onderbewustzijn op zoek moeten gaan naar sleutels en antwoorden om je te bevrijden van die pijn. 

Die zoektocht vraagt tijd, en je moet alle stappen zelf zetten door naar jezelf te kijken, te luisteren en te leren voelen. Zo zal jouw weg zichtbaar worden, waardoor je opnieuw contact zult kunnen maken met je ware zelf en weer harmonie, liefde en evenwicht zult vinden in je leven.

Alchemie van de ziel_edited.jpg

 

In deze gids reikt de auteur je een begrijpbaar kader aan voor het verstand, onderweg naar een dieper contact met je ziel. Met zijn wetenschappelijke achtergrond slaagt hij erin om de esoterische thematiek in een sterke en logische structuur uit te leggen. Aan de hand van veel voorbeelden uit eigen ervaringen en die van andere mensen, maakt hij duidelijk dat je niet alleen bent op je weg, dat je niet gek bent én dat er een uitweg is.

 

Biografie

Gert De Smedt studeerde af als bio-ingenieur scheikunde en stond 4 jaar in het onderwijs. Een burn-out en de diagnose van CVS brachten hem echter op een volledig nieuw pad van persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2008 begeleidt hij mensen bij hun innerlijke reis. De laatste jaren heeft hij zich met Alchemy of Sparks gespecialiseerd in karmische en persoonlijke transformaties.

 

 

Het boek

Alchemie van de ziel

Gids voor karmische transformaties

Aan de hand van vele voorbeelden uit zijn eigen ervaring en het begeleiden van mensen, beschrijft Gert De Smedt het mechanisme van transformaties.  

 

Het is een toegankelijke gids waarin je jezelf ongetwijfeld zal herkennen met concrete richtlijnen wat te doen en wat niet tijdens crisismomenten in je leven. 

 

Ook in e-book formaat verkrijgbaar

bottom of page