Voor mannen

 

"Ik heb van mijn vader nooit geleerd om man te zijn. Ik heb het zelf te ontdekken."

De roep van de wolf

 

De roep van de wolf is een programma voor mannen die bouwen aan hun authentieke kracht. De wolf symboliseert die kracht. Hij is verantwoordelijk en tegelijk speels, hij is zelfstandig en tegelijk dienstbaar in de groep. Vanuit die karakteristieken ga je in dit programma op zoek naar jouw evenwicht en je innerlijke autoriteit.

Die autoriteit wordt niet bepaald door uiterlijke factoren. Ze komt van binnen uit en heeft geen bevestiging of goedkeuring nodig van anderen. 

Ze is. 

 

Bouwen aan die innerlijke kracht doe je stap voor stap. De sterkste funderingen worden traag gebouwd. Dit programma volgt het ritme van de natuur om tot ons eigen natuurlijke ritme te komen. Er is de winterwende waar je de kans krijgt om volledig naar binnen te gaan in jezelf. Tijdens de donkerste dagen van het jaar trekken we ons terug voor bezinning en creatie. Je maakt in de stilte van je bewustzijn contact met het pad van je ziel.

Aan de andere kant van het zonnejaar is er de bergstage in Oostenrijk. Gedurende deze tocht gaan we over tot bewuste actie. Het is de manifestatie van je mannelijke kracht in de materie. De tocht is een metafoor voor het pad van je ziel waarin je dagelijkse uitdagingen gespiegeld zullen worden. Gesteund door andere mannen kijk je vanop afstand naar die uitdagingen. Letterlijk dan, op grote hoogte. Je zal met nieuwe inzichten terugkeren naar de vallei.

Tussen de groepsstages is er de mogelijkheid tot individuele begeleiding.