Workshop

Alchemie van de ziel

 

"Ik voel dat mijn relatieproblemen niets met mijn partner te maken hebben. Het is een oud familiaal patroon waarin ik gevangen zit. Dat wil ik aanpakken tijdens dit weekend"

Transformeer je leven

Je weet wat je aan te pakken hebt in je leven, maar je weet niet hoe?

Je kent heel goed je zwakke punten, maar het lukt je niet ze te transformeren?

Je hebt persoonlijke of professionele inzichten gekregen op je innerlijke weg en je wil ze integreren?

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met jouw concrete uitdagingen die je wil transformeren.

Je leert ze vooreerst in een ruimer karmisch beeld te plaatsen. Patronen waar we steeds weer in hervallen, hebben meestal een karmische oorsprong. Het zijn mechanismen waarin we ons gevangen voelen. Door die patronen uit te vergroten via energetische opstellingen verschuif je de aandacht van de symptomen naar de diepere oorzaken. Het is een manier om karmische programma's te decoderen en er achter te komen waar je dient bij te sturen.

Centraal in dit weekend is er een alchemistische ademsessie. Daarin ga je intensief ademen om contact te maken met de fysieke verankering van je karmische thema's. Het geeft je de kans om te werken rond het sleutelmoment van de geboorte. Bij de geboorte kwam de eerste levensadem in ons lichaam. Diezelfde levensadem zal je toegang geven tot de karmische data die op dat moment in je lichaam werden ingeprint. Op het ritme van je adem maak je een reis in je geest die je toelaat om je uitdagingen vanuit een ander perspectief te zien. Het zal je inzichten brengen die je verstand nooit had kunnen bedenken. Op die manier bouw je stap voor stap aan je innerlijke transformatie. 

 

Karmische transformaties hebben we ook in de materie vorm te geven. Doen we dat niet, dan blijven het enkel mentale of spirituele inzichten. Ze kunnen dan wel heel mooi zijn maar ze dienen dan zelden tot iets.

Daarom formuleer je op het einde van het weekend concrete doelen om de verruiming van je bewustzijn om te buigen in een duurzame spirituele ontwikkeling.

 

Tijdens deze weekenden kan je de inhoud van het boek "Alchemie van de ziel" zelf ervaren op een diepere laag. Het zal je zeker helpen als je het boek gelezen hebt, maar het is geen voorwaarde om deel te nemen.

Wanneer ?

op aanvraag

Waar ?

Centrum Alchemy of Sparks

Pyrénées-Orientales

Frankrijk

max. 2 personen

of

1 koppel

 

"Ik ben zo blij dat ik mijn intuïtie gevolgd heb en toch bij jullie het transformatie weekend gevolgd heb.

Ik heb er geen woorden voor en het is alsof ik nu een goedbewaard geheim boek heb ontvangen waarin ik eindelijk kan beginnen lezen. Hoe alle puzzelstukken op zijn plaats beginnen te vallen en hoe duidelijk de rol van bepaalde personen in mijn leven is. Ik ben zo dankbaar dat, hoewel de naakte waarheid pijnlijk is, ik ze toch onder ogen krijg en ik eindelijk begin te begrijpen waarom alles in mijn leven verloopt zoals het moet verlopen. "

Kristine/Belgie