Soul Business
ondernemen vanuit de ziel

"Met dit programma heb ik me met mijn ziel kunnen verbinden op een manier dat ik nog niet ervaren had. De missie van mijn ziel definiëren was in het begin niet gemakkelijk, maar door de aangeboden structuur ben ik er geraakt.

Stap voor stap werd ik begeleid om een zelfstandig professioneel project te ontwikkelen waar ik eindelijk weer enthousiast van word en waarmee ik volledig resoneer.

Ik kan dit programma aanraden aan iedereen die zijn zielswensen wil ontdekken zodat het dagelijkse leven een avontuur wordt en niet langer een sleur."

 

Cristina - Lausanne - www.lesentiervert.ch 

Reaching Out aan de Zon
Hands Werken aan Magazine Print
  • Je wil zielsvreugde en vervulling halen uit je professionele activiteiten.

  • Je wil je eigen professionele omgeving creëren vanuit bezieling.

  • Je wil een nieuwe professionele activiteit opstarten of jouw huidige activiteit transformeren tot een project dat nauwer aansluit bij je missie.​

Hoe verder op je pad van karmische transformatie, hoe meer je loskomt van karmische programma's die voorheen jouw leven bestuurden.

Er komt dan ruimte om je te verbinden met je levensdoel, je dharma of je missie.

Er ontstaat hierdoor een totaal nieuwe dynamiek: je missie zal je aantrekken. Er is een kracht die je in een bepaalde richting "aantrekt".

Daarvoor was het vooral overlevings-drang die je vooruit duwde. Er was geen optie om niets te doen, want dat was te pijnlijk. Door bijvoorbeeld een burnout, ziekte of mislukking wordt iemand verplicht om actie te onder-nemen en te focussen op persoonlijke ontwikkeling. Het oude werkt niet meer en duwt ons letterlijk in een andere richting.

Ondernemen vanuit het hart

Tijdens dit programma leg je de fundering voor je professionele activiteiten die ontstaan vanuit het hart. Je bouwt aan een duurzame basis die kan meegroeien en evolueren in de toekomst. Dynamisch en flexibel, maar steeds geworteld in een diepere bezieling.

online training

voor ondernemers

die bezieling zoeken in hun werk

  • 6 weken intensief programma

  • 4 videocoaching's

  • 40 pagina's handleiding

800 euro excl. BTW

Gert De Smedt.jpg

"Voor dit programma kan ik terugvallen op meer dan 10 jaar ervaring als ondernemer. Tien jaar van veel vallen en opstaan, en vooral heel veel leren. Die ervaring wil ik nu delen met collega-ondernemers die in contact met hun missie professioneel aan de slag willen."

Gert De Smedt