Over Alchemy

 

 

Mijn boodschap 

 

De oplossing van een probleem zit vaak niet in de oplossing. We moeten eerst de moed hebben om in het probleem te durven zakken. Als we die moed kunnen opbrengen om bewust contact te maken met het probleem, en in die grote interne druk te blijven om zien hoe het leven rondom ons reageert, dan creëren we alchemie.

Op dat moment begint het transformatieproces zich te ontvouwen. Hoe jouw pad zich zal ontvouwen, weet ik niet maar ik kan je vanuit eigen ervaring begeleiden op je innerlijke weg van transformatie. 

Gert De Smedt

Gert studeerde als bio-ingenieur scheikunde af in 2001 en was gedurende vier jaar docent wetenschappen. 

Een burn out en CVS brachten hem op een totaal nieuw pad van persoonlijke ontwikkeling. 

 

Hij volgde aanvullende opleidingen als therapeut in emotioneel lichaamswerk en systeemopstellingen, Zhineng Qigong, permacultuur, geobiologie en radiësthesie. In zijn voortdurende studie van het bewustzijn vormt het contact met indianenstammen uit het Amazonewoud een belangrijke peiler.

 

Vanuit zijn eigen ervaringen begeleidt hij sinds 2008 mensen op hun innerlijke weg. De laatste jaren specialiseerde hij zich met Alchemy of Sparks in karmische en persoonlijke transformaties.

Visie

Binnen onze persoonlijke ontwikkeling laten problemen zich het snelst merken op het fysieke en emotionele niveau. De oorsprong ligt echter in een energetische disbalans, waar we meestal geen zicht op hebben. In het dagelijkse leven uit het zich als herhalende patronen waarin we gevangen zitten.

In de diepere lagen van ons onderbewustzijn vinden we sleutels en antwoorden om ons te bevrijden van dat lijden. Daar kunnen we de patronen ontcijferen die verdere evolutie in de weg staan.

 

Die patronen zijn er met een reden, vanuit een karmische codering. Onze intentie is mensen te begeleiden om die patronen te ontcijferen en te veranderen. Het is een weg dat toewijding vraagt om antwoorden op je vragen te vinden.

 

Een innerlijke weg dat je opnieuw in verbinding brengt met je originele zelf en harmonie, liefde en evenwicht in je leven brengt.

 

 

 

   Alchemy of Sparks

International center for karmic transformations

  contact@alchemyofsparks.center              Tel: 0032 474 32 89 40