Over Alchemy

 

 

Missie

 

Met Alchemy of Sparks wil ik bijdragen aan de ontwikkeling van het bewustzijn. Elk individu dat bewust wordt, beïnvloedt het collectieve bewustzijn van de mensheid. In de huidige tijden van uitdagingen en crises is dat bewustzijn fundamenteel voor de evolutie naar een nieuw tijdperk.

 

Visie

Binnen onze persoonlijke ontwikkeling laten problemen zich het snelst merken op het fysieke en emotionele niveau. De oorsprong ligt echter in een energetische disbalans, waar we meestal geen zicht op hebben. In het dagelijkse leven uit het zich als herhalende patronen waarin we gevangen zitten.

Een basisreflex in moeilijke momenten is zoeken naar oplossingen, terwijl de oplossing van een probleem meestal niet in de oplossing schuilt. We moeten eerst de moed hebben om in het probleem te durven zakken. 

In de diepere lagen van ons onderbewustzijn vinden we sleutels en antwoorden. Daar kunnen we de patronen ontcijferen die verdere evolutie in de weg staan.

Die patronen zijn er met een reden, vanuit een karmische codering. Onze intentie is mensen te begeleiden om die patronen te ontcijferen en te veranderen. Het is een weg dat toewijding vraagt om antwoorden op je vragen te vinden.

 

Als je de moed kan opbrengen om bewust contact te maken met het pijnpunt, dan opent zich een nieuwe wereld. Er ontstaat alchemie, de interactie tussen materie en bewustzijn.

Op dat moment begint het transformatieproces zich te ontvouwen. Het is een weg die voor iedereen uniek is.

Hoe jouw pad zich zal ontvouwen, weet ik niet maar ik kan je vanuit eigen ervaring begeleiden op je innerlijke weg van transformatie. Een innerlijke weg van genzeing en bewust worden dat je opnieuw in verbinding brengt met je originele zelf en harmonie, liefde en evenwicht in je leven brengt. 

 

 

Gert De Smedt

 

Gert studeerde als bio-ingenieur scheikunde af in 2001 en was gedurende vier jaar docent wetenschappen. 

Een burn out en CVS brachten hem op een totaal nieuw pad van persoonlijke ontwikkeling. 

 

Hij volgde aanvullende opleidingen als therapeut in emotioneel lichaamswerk en systeemopstellingen, Zhineng Qigong, permacultuur, geobiologie en naturopathie. In zijn voortdurende studie van het bewustzijn vormt het contact met indianenstammen uit het Amazonewoud een belangrijke peiler.

 

Vanuit zijn eigen ervaringen begeleidt hij sinds 2008 mensen op hun innerlijke weg. De laatste jaren specialiseerde hij zich met Alchemy of Sparks in karmische en persoonlijke transformaties.